

Sinossi
Benvenuti nella mia SCUOLA DI CUCINA
L'ispirazione per questo libro mi è venuta incontrando un sacco di gente convinta di non saper cucinare e di non essere in grado di imparare. È chiaro che idee del genere hanno su di me lo stesso effetto di un panno rosso sventolato davanti a un toro. Sono convinto che cucinare piatti semplici e casalinghi è una delle qualità essenziali e fondamentali che tutti sulla faccia della Terra dovrebbero acquisire per il proprio bene, e per quello della famiglia e degli amici.
Così ho compilato un ricettario per motivare voi, o la persona cui volete regalare il volume, a imparare a cucinare cose facili e in modo rapido. Ho scelto tanti piatti che piacciono un po' a tutti e vi do la mia versione semplificata, con istruzioni chiare e con immagini di ogni fase della preparazione per guidarvi passo per passo e aprirvi un mondo nuovo fatto di piatti fantastici.
Che siate principianti recalcitranti o bravi cuochi che apprezzano la semplicità, permettetemi di darvi una mano a preparare piatti davvero deliziosi che faranno impazzire tutti.
LET'S DO IT!
- ISBN: 8850220375
- Casa Editrice: TEA
- Pagine: 360
Recensioni
This is not a beginners cookery book, more intermediate. It is full of some good recipes (6 out of 8 good, 2 bad so far), but they are chef recipes in that they do the following: 1) They suddenly at the end say, add boiled potatoes (or any other items that will take 20 mins) without ever mentioning i Leggi tutto
Dear Jamie, I love your show and your determination to convince Americans to cook fresh food instead of eating processed crap. This might, however, work a little better if you considered writing for people who live in apartments and have no counter space. I just made your very lovely raspberry vanil Leggi tutto
Great salad ideas & easy curry paste recipes!
...ruošiant patiekalus laikysiu jus už rankos ir stengsiuosi padėti pasigaminti kai kuriuos iš geriausių... 🌞🙏💯🍽️ Labai puiki knyga! Viskas pateikta labai aiškiai ir lengvai, su daug paveiksliukų. Ypač tinka pradedantiesiems. Pateikti visi baziniai receptai, nuo A iki Z, skirtingos patiekalų variacij Leggi tutto
5 stars - English hardcover - present from Jop - great recipes from Oliver to make with not to mutch to spent. Loving it! 😀😍🦋💜
I got this book after deciding I wanted to improve my cooking skills, almost seven years ago, now. It looked complete, diverse and versatile, so I picked it up. And honestly, it changed the way I looked at the process of cooking entirely. I discovered a new set of skills and a passion for cooking be Leggi tutto
Man atrodo, kad pernai aš šitą knygą pasiėmiau iš draugės, kuri vis tiek pagal ją negamino. Linkėjimai draugei - nenaudota buvo be reikalo. Dauguma receptų net man, kuriai kuo trumpiau laiko praleista gaminant, tuo patiekalas geresnis, yra labai paprasti, o pagamintas maistas ne tik valgomas, bet ir Leggi tutto
First off, I want to commend the art team on this book: great text layout, gorgeous pictures, and excellent paper. But beyond the visual appeal, I'm at a loss for praise. Granted, as an intermediate level cook, it doesn't look like I'm the target audience for his Food Revolution campaign, but I was b Leggi tutto
I bought this cookbook after watching Jamie Oliver's Food Revolution documentary series. I'm from West Virginia and it was filmed about 3 hours away from me in Huntington, WV. I loved the tv series and everything he had to say about nutrition, so I couldn't resist supporting Jamie and attempting to
Absolutely outstanding. This is now my favorite cookbook, and I'll be buying it if I don't receive it for Christmas. So far I've made the meatballs, banana oatmeal, scrambled eggs, and chickan tikka masala curry. The one time I tried to make meatballs before this recipe, I overcooked them and they f Leggi tutto
Citazioni
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