Sinossi
Il celebre chef e autore Yotam Ottolenghi è il coproprietario di quattro boutique gastronomiche nei migliori quartieri di Londra, dove locali e turisti possono gustare una gamma di delizie che varia ogni giorno: da una semplice zucca con peperoni arrosto a tipi di pasta e insalate di cereali provenienti da tutto il mondo. Una regola vige sovrana: ingredienti di primissima qualità e preparazioni belle e gustose. La filosofia di Yotam, famoso per i sapori innovativi e per lo speciale approccio al mondo delle verdure, si traduce nella rubrica di cucina vegetariana che tiene settimanalmente sul "Guardian" di Londra. Per "Plenty" ha scelto oltre 120 tra le sue proposte preferite e le ha suddivise per ingredienti. Dall'aglio alle zucchine, il ventaglio di colori, sapori e consistenze è straordinario. Le fotografie di Jonathan Lovekin, assolutamente invitanti, vi saranno d'ispirazione per portare questi piatti anche sulle vostre tavole.
- ISBN:
- Casa Editrice:
- Pagine: 288
- Data di uscita: 02-11-2017
Recensioni
As so often occurs — especially with cookbooks — how much you’ll appreciate Israeli-born and London-based celebrity chef Yotam Ottolenghi’s cookbook Plenty depends on who you are. Serious foodies eager to try vegetarian and vegan dishes will thrill at the intricately crafted dishes with exotic ingre Leggi tutto
What a fabulous selection of vegetarian recipes and photos. I cannot wait to start cooking! I'm not a vegetarian but it makes me tempted to become one. I would recommend this to everyone, especially those who don't like cooking, as it definitely encourages one to do so. Also a super birthday or Christ Leggi tutto
I had a difficult time figuring out who exactly this book is for. Intro gives the heavy suggestion that this isn't just for committed vegetarians, and that a major purpose was to give some recipe suggestions for folks concerned about the environmental impact of meat consumption (me!), so I was excit Leggi tutto
Although I love delicious warm food, cooking is something I would never enjoy no matter what.Stirring pots on the stove has never been a pleasure, nor has my imagination for mixing ingredients been more than blunt. After so many failed attempts and wasted time following cooking blogs recipes I decid Leggi tutto
This is a beautiful cookbook with spectacular ideas. Stuffed onions? It makes you want to try everything the same day you see it. I tried a few...didn't have time for the whole shebang, but I came away with the thought that the individual pieces here are excellent. Unusual, really, but excellent. In Leggi tutto
Citazioni
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